Muğla İl Başkanlığı

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

12 May 2021

HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, 10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısı ile ‘İşaret Dili Eğitimi’ düzenledi.

DEVA Muğla İl Yönetimi Zoom üzerinden online düzenlenen eğitimde işitme engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmak adına kısa kelime ve cümle grupları öğrendi. Deva Partisi Muğla İl Yönetimi engelliler haftasında başlamış olduğu eğitimlerin devam edeceğini ve yıl sonunda yönetim kurulu üyelerinin işaret diline hakim olmasını hedeflediklerini açıkladı.

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizler Deva Partisi Muğla İl Yönetimi olarak ‘Bu Bayram Engelleri Ortadan Kaldırıyoruz’ sloganımız ile toplumsal farkındalığı ve duyarlılığı arttırmak istedik. Deva Partisi olarak “Engelsiz Hayat, Engelsiz Siyaset” ilkesi ile yola çıktık.

Bugün; Muğla Deva Partisi olarak engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. DEVA Partisi; her koşulda vatandaşa eşit koşullar sunmayı amaçlamıştır. Partimiz katılımcı fırsat eşitliğini önceleyen bir siyasi parti olarak yola çıktık. Ve bu yüzden partimize engelli kotası ayırdık.

Türkiye’de engelli kotası olan tek ve ilk siyasi parti DEVA Partisi’dir. Bizler somut ve sürdürülebilir çözümler için çalışmaktayız. Muğla Deva partisi teşkilatı olarak Muğla’da yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızı il ve ilçe binalarımıza çay içmeye davet ediyorum.

Onların fikir ve çözüm önerilerini dinlemeye hazırız.

Söylediğimiz gibi ‘’ Hayatı paylaşmak için engel yok” dedi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAMUĞLA
  • #DEVAKADIN
  • #ENGELLILER GÜNÜ
  • #ENGELSIZ YAŞAM

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

12 May 2021