Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI DEVA PARTİSİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

20 May 2021

DEVA PARTİSİ YATAĞAN İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

Yatağan Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanlığına atanan Fatma Özalp Ak, ofisini açarak göreve başladı.

Ali Babacan Genel Başkanlığında kurulan DEVA Partisi Ülke genelinde örgütlenmesini devam ediyor. Yatağan Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanlığına atanan Fatma Özalp Ak, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde Migros karşısında Sökmen apartmanı 3. Katında ofisini açarak göreve başladı.

İstanbul sözleşmesinin kaldırılmaması için imza da toplayan DEVA Partisi İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak şunları söyledi:

“Yatağan İlçe Başkanlığı görevine atandım. Bu ulvi görevi en iyi bir şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapacağım. Tüm hemşerilerimizi bekliyorum. Deva Partisi olarak, kadınların, gençlerin, engelli vatandaşlarımızın, işçimizin, köylümüzün, fitçimizin, esnafımızın, emeklilerimizin tüm mağdur kesimlerin yanındayız. Hiç kimseye torpil tok tanıdık yok liyakat var. Liyakat çökerse torpil olur oda haksızlık demektir. Partimiz adalet, hukuk, özgürlükleri önem vermekte her vatandaş düşüncelerini konuşabilmeli beğendiğini beğendim beğenmediğini eleştirebilmelidir. Bu nedenle iktidara gelip önce güçlendirilmiş parlamenter sistemi getireceğiz” dedi.

Aslen Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesinde olan, Yatağan Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanlığına atanan Fatma Özalp Ak, Petrokimya mühendisi evli 1 çocuk annesi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAPARTISI
  • #DEVAKADINDA
  • #DEVAMUĞLA
  • #DEVAYATAĞAN

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI KESKİN’den ALTINSOY ve DURNA HAKKINDA AÇIKLAMA

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

20 May 2021