Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİNDEN PAZAR ESNAFI ZİYARETİ DEVA PARTİSİNDEN PAZAR ESNAFI ZİYARETİ

16 Ağu 2021

Demokrasi ve Atılım Partisi Fethiye İlçe yönetimi kent genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Parti yönetimi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra stant çalışmaları ile birlikte bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerini devam ettiriyor.

DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç ve ilçe yönetimi, beraberinde DEVA Partisi bölge koordinatörü Meltem Güler ve DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin ile birlikte, Fethiye’deki semt pazarlarında tezgah açan esnafları ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin çok olumlu geçtiğini belirten ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını ilettiklerini ifade eden DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç; “Pandemi dolayısıyla sıkıntılı durumda olan esnafın artık mevcut iktidara inancını yitirdiğini ve bir arayış içinde olduklarını belirtti. Esnafın yüzü gülmüyor. Vatandaşın ise alım gücü yok. Pazarcı esnafımız sesli fiyat uygulamasına geçtiklerini buna rağmen alım gücünün az olmasından dolayı dertli. Fiyatlar dolar kuru gibi yerinde durmuyor. Enflasyonun yüzde 19 olduğunu söyleyenler pazara gelip gerçek enflasyonu görsünler. Enflasyon yüzde 19 değil, pazarda yüzde 80” dedi.

Esnafın yakın ilgisiyle karşılanan DEVA Partisi yöneticileri esnafın şikayetlerini dinlerken bir yandan parti politikalarını anlatarak esnafla sohbet gerçekleştirdiler.FETHİYE HABER SAYFASI

  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##DEVAPARTISI
  • ##DEVAPAZARDA
  • ##ALIBABACAN
  • ##MUĞLA
  • #TARIMIN DEVA

SONRAKİ HABER

DEVA YÖNETİCİLERİ YANGIN BÖLGELERİNDE…

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

16 Ağu 2021