Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİ VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ DEVA PARTİSİ VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

09 Eyl 2022

DEVA PARTİSİ VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi Muğla Menteşe Sınırsızlık Meydanında açtığı stantta vatandaşlara parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay artık halkta bıçağın kemiğe dayandığını belirterek, iktidara gelerek refah seviyesini yükseltmek istediklerini söyledi.


DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanında stant açtı.

DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay ve yönetim kurulu stantta vatandaşlara broşür dağıtarak, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülke genelinde ve Muğla’da vatandaşların partilerine büyük ilgi gösterdiğini ifade eden DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, ‘DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı olarak Muğla Sınırsızlık Meydanında stant çalışmamız var. Bu stant çalışmamızda halkla bütünleşmek istedik. Kendimizi tanıtarak partimizin çalışmaları hakkında vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarımıza partimizin broşürlerini dağıtırken onların dertlerini dinleme imkanıda buluyoruz. Muğla’da kalabalık bir ekiple çalışıyoruz. Halkımız bizlere ve partimize yoğun bir ilgi gösteriyor. Bizde parti olarak neler yapacağımızı vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu çalışmalar sırasında Sayın Genel Başkanımızın projeleri hakkında da ayrıntılı bilgi veriyoruz. Artık halkta bıçak kemiğe dayanmış durumda. İktidara gelerek halkımızı bir an önce refaha kavuşturmamız gerekiyor. Bu arada odalar ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı olarak bizlere çok büyük ilgi gösteren değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Kaynak: DEVA PARTİSİ VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

https://www.muglapostasi.com.tr/deva-partisi-vatandaslarin-sikintilarini-dinledi-37960h.htm
  • İLGİLİ ETİKET:
  • #MUGLADEVA
  • #EMRAHÇAY
  • #STANTDÇALIŞMASIDEVA
  • #DEVASAHADA

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ STANT KURDU, PARTİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Eyl 2022