Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİ STANT KURDU, PARTİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI DEVA PARTİSİ STANT KURDU, PARTİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

09 Eyl 2022
https://www.muglayenigun.com/deva-partisi-stant-kurdu-parti-calismalarini-anlatti/

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Muğla İl Başkanlığı, vatandaşlara partinin çalışmalarını anlatmak için Sınırsızlık Meydanı’nda stant kurdu.

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı, parti çalışmalarını vatandaşlara anlatmak ve vatandaşların sorun sıkıntılarını dinlemek için Menteşe ilçesinde bulunan Sınırsızlık Meydanı’nda stant kurdu. Bugün sabah 09.00’da kurulan stant 18.00’a kadar açık kalacak.

“Bugün Sınırsızlık Meydanı’nda stant çalışmamız var. Halk ile bütünleşmek, halka kendimizi tanıtmak, partimizin çalışmaları ile ilgili bilgi vermek amaçlı hem broşür dağıtımı, hem sohbet etmek hem de halkın dertlerini dinlemek adına buradayız” diyen DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay, şunları söyledi:

“Ekiplerimiz ile birlikte eylem planlarımızla, broşürlerimizle, neler yapabileceğimizi, Sayın Genel Başkanımızın da projeleri ile ilgili neler yapacağız bunları anlatıyoruz. İktidara geldiğimiz zaman hangi sürelerde neler yapacağımızı çünkü iktidara geldiğimiz de ne yapacağız diye düşünmememiz gerekiyor. Her şeyin hazır olması gerekiyor. Artık halkın bıçak kemiğe dayanmış durumda. Dolayısıyla halkı bir an önce refaha kavuşturmamız gerekiyor”

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #MUGLADEVA
  • #MUGLAYENIGÜN
  • #EMRAHÇAY

SONRAKİ HABER

BAŞKAN KULAÇ'TAN, AVUKAT YULUK'A ZİYARET

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Eyl 2022