Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİ DALAMAN GÜRLEYK İNCİR ŞENLİĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU DEVA PARTİSİ DALAMAN GÜRLEYK İNCİR ŞENLİĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

12 Eyl 2022

DALAMAN GÜRLEYK İNCİR ŞENLİĞİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTUK

DEVA Partisi Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan ve DEVA Partisi Muğla Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Ferda Baykan katıldı.

Dalaman Belediyesi, Tarım il müdürlüğü ve Dalaman Gürleyk muhtarı iş birliğiyle hazırlanan incir şenliğine yakın Mahalleler ve Muğla'dan yoğun ilgi vardı.

Köylü vatandaşlarımız ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. incir, zeytin, dağ çileği, elma, şeftali domates, gözleme, kar şerbeti, el ürünü makarna, tarhana gibi ürünlerle tezgahlarda satış yaptılar. Gecede öne çıkan önemli konular birincisi 27 üreticinin katıldığı incir yarışması, katılan tüm üreticilere çeşitli hediyeler sunuldu.

Ferda Baykan; Geceye damgasını vuran en anlamlı olay ilk 3 incirin mezat yapılarak satış gelirinin Gürleyk İlk Okuluna Bağışlanması oldu. Mezatta 50500.TL Bağış toplandı. Böyle güzel şenliklerin artarak sürmesi ve mahallelerin kendini ifade etmesi, yaşayan vatandaşlarımızın bir araya gelmesi açısından çok değerli bu şenliklerin yöremizin kültür aktivititelerinin de eklenerek çoğaltılmasını temenni ediyorum.

İncir Şenliğine Katkı sunan Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş'a ,Gürleyk Mahalle muhtarımıza ve Tarım müdürlüğüne teşekkür ederim dedi.


#devadalaman #devapazarda #devahazır #devakurumsal #sanemoktar #devamugla Muhammet Karakuş Hüseyin Ertuğrul Dalaman Kaymakamlığı Dalaman İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü


https://mugladasiyaset.com/TR/...

  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##SANEMOKTAR
  • ##GÜRLEYKINCIEŞENLIĞI
  • ##DALAMANDEVA
  • #FERDABAYKAN

SONRAKİ HABER

Dalaman’da Cinsiyet Eşitliğinin Adresi DEVA Partisi Oluyor.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

12 Eyl 2022