Muğla İl Başkanlığı

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yatağan’a Geldi Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yatağan’a Geldi

12 Kas 2021

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yatağan’a Geldi

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kurucular Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı ile birlikte Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi, 9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan liderliğinde kurulan ve teşkilatlanma sürecini hızla devam ettiren Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen ve beraberindekiler Ege Bölgesi il ve ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştiren ve Deva Partisi Yatağan ilçe başkanlığı görevini üstlenen Fatma Özalp Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen ve Kurucular kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy bu bölgedeki teşkilatlanma sürecinin çok hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiği ve Deva Gönüllüleri buluşmalarının il il ilçe ilçe gezerek yerinde görmek gurur verici ve mutlu edici olduğunu belirttiler.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen Deva Gönüllüleri buluşmasında “ Bu ay ege bölgesi buluşmaları yapıyoruz. Deva Parti bir şanstır. Türkiye genelinde teşkilatlarımız çok güzel çalışıyor. Mutlu yarınlar oluşturacağız. Zafer, gelecek, iktidar bizimdir.” İfadelerini kullandı.

Uzun süren Deva Gönüllüleri buluşmasının ardından memnuniyetini belirten ilçe Başkanı Fatma Özalp Ak ve yönetimi Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen’e sembol haline gelen Milas halısı hediye etti.

DEMEÇGAZETESİ.COM

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAPARTISI
  • #ALIBABACAN
  • #YATAĞAN
  • #ELIFESEN

SONRAKİ HABER

“İKTİDARIN ZAMMI VARSA, YURTTAŞIN YEŞİL PEDALI VAR”

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

12 Kas 2021