Muğla İl Başkanlığı

KOLTUKLARA GELECEĞİN SİYASETÇİLERİ OTURDU KOLTUKLARA GELECEĞİN SİYASETÇİLERİ OTURDU

23 Nis 2021

KOLTUKLARA GELECEĞİN SİYASETÇİLERİ OTURDU

Birinci meclisin ve Atatürk tarafından 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilişinin 101. Yılında Deva Partisi Muğla başkanlığı, il başkanı liderliğinde koltuklarını çocuklara bıraktı. Eğitim politikaları, gençlik politikaları ve kadın politikaları başkanlığı çocuklar için organizasyonlar düzenlediler.

Tüm dünya çocuklarının en büyük bayramı olarak kabul edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, pandemi süreci nedeniyle kısıtlı etkinliklerle kutlanırken, Deva Partisi Muğla İl Başkanlığı’ndan farklı bir kutlama geldi. Önceki yıllarda; Cumhurbaşkanlığı, TBMM Başkanlığı, Başbakanlık, Valilik, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı gibi makamlara, her 23 Nisan’da sembolik olarak çocuklar oturur, renkli diyalog ve görüntüler yaşanırdı. Ancak geçtiğimiz yıl ve bu sene pandemi nedeniyle bu görüntüler yaşanmadı.

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz ve aydın yarınlarımız. Bugün kendi yönetim kurulu üyelerimizin çocukları tarafından Muğla’mızın yöresel değerleri ve partimizin değerleri ışığında çocuklarımızın canlandırdığı güzel bir video klip çektik. Partimizin bu yeni çocuk yönetim kurulu %40 cinsiyet ve %100 genç kotasını karşılamış durumda. Güzel bir etkinlik gerçekleştirdik, bu anlamlı günde güzel çocuklarımızın gününü kutluyorum” diyerek, belki de bugünün en güzel fotoğrafını oluşturdular.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAMUĞLA
  • #23 NISAN
  • #DEVAKADINDA

SONRAKİ HABER

DEVA Partisi Muğla İl Yönetimi Çocuklarıyla Birlikte 23 Nisan'ı Kutladı

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

23 Nis 2021