Muğla İl Başkanlığı

DEVA PARTİSİ: “ÇİFTÇİNİN BORÇLARI EN AZ İKİ YIL FAİZSİZ ERTELENECEK” DEVA PARTİSİ: “ÇİFTÇİNİN BORÇLARI EN AZ İKİ YIL FAİZSİZ ERTELENECEK”

23 Ağu 2021

DEVA PARTİSİ: “ÇİFTÇİNİN BORÇLARI EN AZ İKİ YIL FAİZSİZ ERTELENECEK”

Deva Partisi Yatağan İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak, beraberinde partililerle Cumartesi pazarını dolaşarak, partinin tarım politikalarını anlatan broşür dağıttı, sohbet edip sorunlarını dinledi.

Deva Partisine her geçen gün ilginin artığını, çok sayıda vatandaşın üye olmak için geldiğini ve çözüm üreten parti olacaklarını belirten Yatağan Deva Partisi İlçe Başkanı Fatma Özalp Ak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Partimize her geçen gün ilgi artıyor çok sayıda vatandaş üye olmak için geliyor, çözümü artık partimizde arıyor. İktidar olduğumuzda, çiftçimizin borçlarını en az 2 yıl, faizsiz Olarak erteleyeceğiz. Çiftçinin toprağına, traktörüne haciz artık gelmeyecek. Haciz uygulamasına asla, asla izin vermeyeceğiz. Çiftçimizin kullandığı mazotun ÖTV’sini çiftçimize iade edeceğiz. Çiftçimizin kullandığı gübrenin maliyetinin tam yarısını, yüzde 50’sini, destek olarak kendisine vereceğiz. Üretime çok önem vereceğiz, çiftçi kalkınırsa üretim olursa ülke de kalkınır” dedi. www.muglahaber.com.tr


  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAPARTISI
  • #ALIBABACAN
  • #YATAĞAN
  • #MUĞLA
  • #TARIMINDEVASI

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ BODRUM İLÇE BAŞKANI MEHMET BİLLORER MARMARA İŞİTME ENGELLİLERİ DERNEĞİNE ZİYARETTE BULUNDU

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

23 Ağu 2021