Muğla İl Başkanlığı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, ilçe yönetimi ile parti kuruluşunun birinci yılını kutladı. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, ilçe yönetimi ile parti kuruluşunun birinci yılını kutladı.

09 Mar 2021

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı, ilçe yönetimi ile parti kuruluşunun birinci yılını kutladı.

İl başkanlığı binasında, ilçe yönetimleriyle bir araya gelen DEVA Partisi İl Başkanı Tolga Keskin, 1’inci yılına özel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

KESKİN: “İKTİDARA YÜRÜYEN BİR PARTİ NASIL OLUR?”

Toplantıda, yıl dönümüne özel konuşma yapan İl Başkanı Keskin, “Bugün 9 Mart 2021, bugün günlerden deva diyoruz. Bugün DEVA Partimizin 1’inci yalı ve 1’inci yıl dönümü. Bu zamana kadar çok hızlı hareket ettik. Yaklaşık 43 ilde kongrelerimizi yaptık. Yaklaşık 570 ilçede de kongrelerimizi yaptık ve 81 ilin, il başkanlığı ataması yapıldı. Muğla’da 8 ilçemizin kongresi tamamlandı. 10 Mart’ta Seydikemer ve Ortaca kongrelerimiz var. Onları tamamladıktan sonra da Kavaklıdere ve Yatağan’da kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı içerisinde de geri kalan ilçelerimizi de tamamlayarak, 13’de 13 ile yaz başında il kongremizi yapacağız inşallah. DEVA Partisi bir ihtiyaçtan doğdu. Bu ülkede hukukun, adaletin üstünlüğü ve liyakat gereksinim doğurdu. Bunları sağlamak için aslında partimiz kuruldu. ‘İktidara yürüyen bir parti nasıl olur’ sloganıyla başladı ve iktidara yürümek için kuruldu. Biz muhalefette olmak için kurulan bir parti değiliz. Adım adım iktidara yürüyeceğiz ve bunun için çalışıyoruz. Bugün de farklı bir siyaset anlayışı ile kurulan partimiz yine farklı bir doğum gününü kutluyor aslında. Şimdi genel başkanımızın konuşmasını dinledik. Konuşması bittikten sonra, genel başkanımız, başkan yardımcılarımız, 81 il ve bütün atanan ilçe başkanlarıyla birlikte ‘DEVA Partisi 1 Yaşında’ sloganıyla halkımızın arasına çıkacağız. Halkımızla kaynaşacağız. Biz kapalı ortam ve coşkulu kutlama hariç bu şekilde bir kutlama yaparak, farklı bir siyaset dili güttüğümüzü, farklı bir parti olduğumuzu bir kez daha kanıtlamak istedik” şeklinde konuştu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #DEVAPARTISI
  • #DEVAGENÇLIK
  • #DEVAGELIYOR

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

09 Mar 2021