Muğla İl Başkanlığı

Binlerce maddeden oluşan 22 eylem planımızla Muğla’nın DEVAsıyız Binlerce maddeden oluşan 22 eylem planımızla Muğla’nın DEVAsıyız

19 Oca 2023

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay;

‘Binlerce maddeden oluşan 22 eylem planımızla Muğla’nın DEVAsıyız

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY Muğla medyası ve kamuoyuna binlerce maddeden oluşan 22 eylem planlarının ilki tarım eylem planının videosunu paylaştı.

Emrah ÇAY yaptığı açıklama da Muğlalı vatandaşlarımızı Biliyoruz, boş söze karnınız tok. Sadece seçim dönemi kapınızı çalanlara güveniniz yok. Fakat Türkiye tarihinde bir ilk yaşanıyor. İlk kez bir siyasi parti, daha seçim tarihi dahi açıklanmamışken, en ufak detayına kadar hükûmet programını açıklıyor. Hükûmet programının detaylarını, uygulama takvimini açıklıyoruz. İlk kez bir siyasi parti, tarımdan teknolojiye, ekonomiden insan haklarına, ne yapacağına dair günü gününe yapılmış bir çalışmayı seçmenlere sunuyor. İlk kez bir muhalefet partisi, ‘İktidara gelirseniz ne yapacaksınız?’ sorusuna özgüvenli bir şekilde detaylıca yanıt veriyor.”

‘Cumhuriyet tarihinde böylesine hazır bir siyasi program olmadı’

“Biz bu ülkeyi yönetmeye hazırız.. 22 Eylem Planının 3 taşıyıcı sütunu var: Bir: Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı Ekonomi. İki: Özgür, güçlü ve mutlu bir toplum. Üç: Kaliteli kamu yönetimi, saygın ülke. Özetin özeti bu. Emek veren, aklıyla fikriyle yanımıza koşan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok net iddia ediyorum: Cumhuriyet tarihinde böylesine hazır bir siyasi program olmadı.”

‘Türkiye’nin 6 ayda geçirdiği dönüşüme inanamayacaksınız’

“22 eylem planımızı aynı anda uygulamaya koyduğumuz gün, Türkiye’nin 6 ayda geçirdiği dönüşüme inanamayacaksınız. İlk 90 dakikada; nefes borumuzu açacağız. Derin bir özgürlük nefesi alacağız. İlk 6 ayda ekonomik kriz iklimini ortadan kaldıracağız. İkinci senemiz bitmeden enflasyonu tek haneye indireceğiz.”

“‘Bir araya gelmez’ dedikleri kim varsa; hep beraber DEVA Çatısı altında”

“Solcusundan, sağcısına; ulusalcısından, liberaline; sosyalistinden, muhafazakarına; Türkünden, Kürtüne; Sünnisinden, Alevisine; inananından, inanmayanına; ‘Bunlar bir araya gelmez’ dedikleri kim varsa; biz, hep beraber, hukuk için, adalet için, özgürlük için DEVA Partisindeyiz.”

‘Damga damlaya, oylar DEVA’ya’

“Türkiye’nin Yeni Yüzyılına damgamızı vuracağız. Özgürlük damgamızı, demokrasi damgamızı, adalet damgamızı, zenginlik damgamızı vuracağız! Oylar DEVA olsun, Kazanan Türkiye olsun! Damga damlaya, oylar DEVA’ya diyoruz!”

Emrah ÇAY açıklaması ardından Tarım eylem Planını Paylaştı

https://devahazir.devapartisi....

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #TARIMINDEVASI
  • #DEVAPARTISI
  • #MUĞLA DEVA
  • #CANDAN KARLITEKIN
  • #ALIBABACAN

SONRAKİ HABER

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ 3 YAŞINDA

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

19 Oca 2023