Muğla İl Başkanlığı

BAŞKAN ÇAY’DAN MİLAS ZİYARETİ BAŞKAN ÇAY’DAN MİLAS ZİYARETİ

22 Haz 2022

Geçtiğimiz hafta Muğla DEVA Partisi İl Başkanlığından yaşanan görevden alma sonrası Genel Merkez tarafından Deva Partisi Muğla İl Başkanlığı görevine atanan Emrah Çay, atanmasının ardından ilçelerde ziyaretlerine başladı. Başkan Çay’a ziyaret sırasında il yönetim kuruluda eşlik etti.

Deva Partisi Muğla İl Başkanlığına atanmasının ardından yeni yönetim oluşturma çalışmalarını sürdüren Emrah Çay ilçe Teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Milas İlçe Teşkilatı ziyaret eden İl Başkanı Çay ve beraberindeki bazı il yöneticilerine, ziyaretleri için teşekkür eden Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik politikaları başkanlarını tanıttı.

İlçe Başkanı Demirtaş, “Genel Merkezimizin Muğla ile ilgili almış olduğu bu görev değişikliği kararının ilimiz ve tüm ilçelerimiz için hayırlı olmasını diliyor, Muğla Devasına kavuştu diyoruz. Elbette önümüzdeki süreçte il yönetimi ve tüm ilçeler olarak partimizin büyümesi yapılacak genel seçim ve ardındaki yerel seçimlerde istediğimiz sonucu almak için var gücümüzle çalışmaya gayret edeceğiz. Kendilerine bu süreçte ziyaretleri için teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Birlikte geldiği il yöneticilerini tanıtan İl Başkanı Emrah Çay ise , “Kısa bir süre önce göreve atanmış olmamla birlikte aslında partinin ilk kurulacağı günden bu yana partinin içerisindeydim. Ancak kendi özel işlerim nedeniyle bugüne kadar aktif görev alamamıştım. Şimdi bu görev bize tevdi edildi. Bizimde görevden kaçma gibi bir şansımız olamaz. Bir yandan eksik olan ilçe teşkilatlarımızı kurmakla ilgileniyor, bir yandan da kurulmuş ilçelerimizi ziyaret ederek önümüzdeki sürecin yol haritasını belirlemeye çalışıyoruz” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çay, önceki yönetim kurulunun tamamının istifa etmediğini zaten süreç içinde birçok ismin eski yönetime tepki olarak görevden ayrılmış olduklarını söyledi.

Başkan Çay, yeni oluşan Yönetim kurulundan o istifada yer alan arkadaşlarından geri dönerek yer aldığını söyledi.

Bir soru üzerine Partinin anketlerdeki durumuna da değinen Çay, “görülen o ki partinin baraj sorunu yok. Seçimlere daha 1 yıl gibi bir zaman var. Bu süreçte partimiz çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Ziyaret soruların ardından çekilen toplu fotoğrafla son bulurken, Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş’ın eşi Tülay Altıok Demirtaş kendi elleriyle işlediği Elişi kasnaklı isimliği takdim etti.


  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##DEVAMUĞLA
  • ##DEVAMILAS

SONRAKİ HABER

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI ÇAY: “HÜKÜMETE EYLEM PLANLARIMIZI ÖNERİYORUZ.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

22 Haz 2022