Muğla İl Başkanlığı

BAŞKAN BİLLORER’DEN TEST ZORUNLULUĞUNUN KALDIRILMASINA TEPKİ!.. BAŞKAN BİLLORER’DEN TEST ZORUNLULUĞUNUN KALDIRILMASINA TEPKİ!..

17 Oca 2022

BAŞKAN BİLLORER’DEN TEST ZORUNLULUĞUNUN KALDIRILMASINA TEPKİ!..

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer’den test zorunluluğunun kaldırılmasına tepki göstererek, “Elinizde PCR testi kalmadı da Binlerce kişinin ölmesine göz yumuyorsunuz” dedi.

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, İçişleri Bakanlığı kararıyla aşısızlara PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına tepki gösteren bir açıklamayı, il genelindeki medya kuruluşlarına gönderdi. DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer’in açıklaması şöyle:

“Aşısızlara getirilen PCR testi zorunluluğu tamamen kaldırıldı. Böylece, seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullara yönelik test zorunluluğu kalkmış oldu. Çarşamba günü yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar Sağlık Bakanlığı tarafından İçişleri Bakanlığı'na gönderildi. Seyahat, okul ve iş yerlerinde aşısızlardan PCR testi istenmeyecek.

Demek ki elimizde PCR testi kalmadı. Uzmanların Aylardır söylediği hızlı tanı kitleri de alınamadı. Bu karar, kesinlikler bilimsel değil. Omicron yayılsın binlerce kişi ölsün anlamına geliyor.”

“ÖLEN ÖLÜR, KALAN SAĞLAR BİZİMDİR”

DEVA Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer kararın açıklanmasının ardından yerel medyaya yaptığı açıklamada; “Şu an test yapsak kesinlikle vaka sayısı 200 binin üstüne çıkar! Ancak biz belli ki bu şekilde 60-70 binde tutacağız. PCR testi konusunda her ülkenin belli kapasitesi var ve belli koşullarda yapılabiliyor. Bunun da bir sınırı var. O yüzden gelişmiş ülkeler hızlı tanı testlerini yaygınlaştırdı” dedi.EXTRAGUNDEM.COM

  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##DEVAPARTISI
  • #ALIBABACAN
  • #BODRUM

SONRAKİ HABER

MEHMET BİLLORER; “PAZAR ZİYARETLERİ GERÇEKLERİ GÖSTERİYOR”

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

17 Oca 2022